
Kasvua ja hyvinvointia sikatiloilla osa 2, Loimaa

Tervetuloa Muuttuvan maatalouden tulevaisuus -koulutuskokonaisuutemme tuotantosuuntaiseen koulutukseen ”Kasvua ja hyvinvointia sikatiloilla osa 2”. Tilaisuus järjestetään 22.1. klo 14-16.30 Loimaalla Suomen Maatalousmuseo Sarkan tiloissa (Vanhankirkontie 383, Loimaa). Tilaisuus järjestetään vain läsnätilaisuutena. Etäosallistumismahdollisuutta ei ole.
Ohjelma:
Avauspuheenvuoro, Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti
Salmonella ja afrikkalainen sikarutto – riskinhallinta ja käytännön toimet, Elina Välimäki, HKFoods
Viljantuotannon riskipaikat ruokinnassa, Eero Mäkipää, Pyhäjärvi-instituutti
Tuottajakokemus, puhuja tarkentuu
Loppukeskustelu ja tilaisuuden päätös, Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti
Ilmoittaudu mukaan 18.1. mennessä tästä linkistä: linkki tulossa myöhemmin
Tämä tilaisuus on osa viiden koulutuksen koulutuskokonaisuutta ”Muuttuvan maatalouden tulevaisuus – kannattavuus, haasteet ja ratkaisuja”. Koulutuskokonaisuus tarjoaa käytännönläheisiä koulutuksia eri puolilla Suomea – sekä paikan päällä että etänä. Osallistuminen antaa tilallisille ajantasaista tietoa maatalouden ajankohtaisista kysymyksistä. Koulutuksen (kolme-viisi koulutusta) suorittamisesta myönnetään osallistumistodistus.
Tule kuulemaan, oppimaan ja keskustelemaan!
Koulutuskokonaisuus järjestetään osana ”Ilmastokestävä ja vastuullinen lihantuotanto”-hanketta. Hankkeen päätoteuttaja on Pyhäjärvi-instituutti ja yhteistyötahona toimii HKFoods Finland Oy.