Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kasvua ja hyvinvointia sikatiloilla osa 2, Loimaa

22.1.2026 | 14:00 - 16:30
koulutusbanneri

Tervetuloa Muuttuvan maatalouden tulevaisuus -koulutuskokonaisuutemme tuotantosuuntaiseen koulutukseen ”Kasvua ja hyvinvointia sikatiloilla osa 2”. Tilaisuus järjestetään 22.1. klo 14-16.30 Loimaalla Suomen Maatalousmuseo Sarkan tiloissa (Vanhankirkontie 383, Loimaa). Tilaisuus järjestetään vain läsnätilaisuutena. Etäosallistumismahdollisuutta ei ole.

Ohjelma:

Avauspuheenvuoro, Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti

Salmonella ja afrikkalainen sikarutto – riskinhallinta ja käytännön toimet, Elina Välimäki, HKFoods

Viljantuotannon riskipaikat ruokinnassa, Eero Mäkipää, Pyhäjärvi-instituutti

Tuottajakokemus, puhuja tarkentuu

Loppukeskustelu ja tilaisuuden päätös, Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti

 

Ilmoittaudu mukaan 18.1. mennessä tästä linkistä: linkki tulossa myöhemmin


Tämä tilaisuus on osa viiden koulutuksen koulutuskokonaisuutta ”Muuttuvan maatalouden tulevaisuus – kannattavuus, haasteet ja ratkaisuja”. Koulutuskokonaisuus tarjoaa käytännönläheisiä koulutuksia eri puolilla Suomea – sekä paikan päällä että etänä. Osallistuminen antaa tilallisille ajantasaista tietoa maatalouden ajankohtaisista kysymyksistä. Koulutuksen (kolme-viisi koulutusta) suorittamisesta myönnetään osallistumistodistus.

Tule kuulemaan, oppimaan ja keskustelemaan!

Koulutuskokonaisuus järjestetään osana ”Ilmastokestävä ja vastuullinen lihantuotanto”-hanketta. Hankkeen päätoteuttaja on Pyhäjärvi-instituutti ja yhteistyötahona toimii HKFoods Finland Oy.

Tiedot

Päivämäärä:
22.1.2026
Aika:
14:00 - 16:30

Tapahtumapaikka

Suomen maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383
Loimaa,
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto